CLINIC DOPATGE EN L’ESPORT I LES CURSES POPULARS

0
552

El club Atletic Barcelones i la Unio Atletica Terrassa organizaran un Clínic sobre el DOPATGE EN L’ESPORT i una conferència sobre les Cursa Populars, serà el proxim divendres 29 de Novembre, a les 19:00 a l’Auditori Municipal de Terrassa, Passeig Ernest Lluch, 1, i que te per Objectiu donar a conèixer les desventatges del dopatge a l’esport i les seves conseqüències a nivell físic.En aquest sentit gaudirem de la ponència del Dr Piero Galilea, Director metge del CAR de Sant Cugat.| Finalment podreu ser partíceps del col.loqui que exposarà l’atleta de renom internacional Jaume Leiva. Aquest clínic, seran unes de les activitats que s’organizan dintre de la Sant Silvestre de Terrassa, que és celebrar el pròxim 26 de desembre, a les 11:00.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.