Aleix Fabregas i Teresa Pons s’imposen al duatló de muntanya de Vallfogona

0
434

La població de Vallfogona de Ripollès ha estat la seu de la segona jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya i enguany ha arribat a la seva onzena edició sota l’habitual acurada organització del seu ajuntament.Els duatletes han fet front a 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| Dins de l’apartat competitiu a la categoria masculina el duatleta de Ripoll Aleix Fabregas ( Esportiu Ripoll ) s’ha endut la victòria absoluta final desprès de liderar la prova en tot moment amb un temps final de 1 hora 28 minuts i 26 segons , una avantatge de 2 minuts i 22 segons per davant del segon classificat absolut , Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) el tercer classificat absolut i primer sub-23 , Marc Casanova ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Bonet) 2º Club Natació Reus Ploms ( Casanova-Pèrez-Rial) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Ito-Font). A la vessant femenina segona victòria consecutiva a la Lliga per Teresa Pons (Distance La Salle ) amb un crono de 2 hores i 16segons , una còmode avantatge de 4 minuts i 8 segons per davant de la segona classificada Mariona Càtedra ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) completant el podi en el seu tercer graó Laura Terrades ( Club Natació Prat-triatló ).Per equips 1ª Distance La Salle ( Pons-Antonov-Domènech).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.