Aleix Fabregas i Teresa Pons s’imposen al duatló de muntanya de Vallfogona

0
346

La població de Vallfogona de Ripollès ha estat la seu de la segona jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya i enguany ha arribat a la seva onzena edició sota l’habitual acurada organització del seu ajuntament.Els duatletes han fet front a 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| Dins de l’apartat competitiu a la categoria masculina el duatleta de Ripoll Aleix Fabregas ( Esportiu Ripoll ) s’ha endut la victòria absoluta final desprès de liderar la prova en tot moment amb un temps final de 1 hora 28 minuts i 26 segons , una avantatge de 2 minuts i 22 segons per davant del segon classificat absolut , Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) el tercer classificat absolut i primer sub-23 , Marc Casanova ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Bonet) 2º Club Natació Reus Ploms ( Casanova-Pèrez-Rial) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Ito-Font). A la vessant femenina segona victòria consecutiva a la Lliga per Teresa Pons (Distance La Salle ) amb un crono de 2 hores i 16segons , una còmode avantatge de 4 minuts i 8 segons per davant de la segona classificada Mariona Càtedra ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) completant el podi en el seu tercer graó Laura Terrades ( Club Natació Prat-triatló ).Per equips 1ª Distance La Salle ( Pons-Antonov-Domènech).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.