El Club Triatló MIOSTAF guanya les 5milles de Cerdanyola del Vallès

0
476

El dissabte 16 de Novembre es diputaven les 5 milles nocturnes de Cerdanyola del Vallès, una cursa consolidada de fa molts anys al calendari català de proves de ruta. El Club Triatló MIOSTAF hi presentava 6 atletes amb l’objectiu d’assolir la victòria per equips, per lluitar per aquesta victòria es sumaven els temps dels 3 primers atletes de cada equip. Afortunadament el que podia ser el principal rival a batre, la meteorologia, es va comportar prou bé. El fred i el vent eren prou suportables i tot just van caure 4 gotes durant l’escasa mitja hora que durava la cursa de poc més de 8Kms.| Amb uns minuts de retar, un cop fet el tret de sortida, en pocs metres els atletes del MIOSTAF ja ocupaven les primeres posicions, en Quim Carlús i l’Oriol Vilaplana eren els més agosarats agafant posicions dins el quintet capdevanter durant els 3 primers quilòmetres, fou a partir d’aquí quan es formava un grup de tres atletes i el Quim i l’Oriol havien d’aguantar les seves posicions la resta de cursa per arribar 4t (27:47) i 5è (28:00) respectivament. Per darrere Pau Vilaplana, Víctor Delgado, Gerard Petit i Roger Gual sortient també forts, movent-se entre les 20 i 25 primeres posicions a ritmes de 3:40/km – 3:50/Km, assegurant que si un defallia, un altre podia suplir el seu lloc amb les mateixes garanties i sense haver de posar tota la responsabilitat a un atleta a l’hora de puntuar com a tercer d’equip. Finalment el Pau creuava la línia de meta 13è (29:37), el Víctor 17è (30:00), el Gerard 24è (30:26) i el Roger Gual aconseguia entrar en 40a posició (31:15) dels gairebé 900 corrredors que finalitzaven la prova. L’excel·lent resultat dels atletes del MIOSTAF feien que es complis l’objectiu que es proposava el club. El Club Triatló MIOSTAF guanyava forma aclaparadora, deixant el segon classificat (UGE Badalona) a més de 6 minuts de diferència.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.