RUTA 17 DE NOVEMBRE

0
444

El proper diumenge 17 de novembre el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes. La mitja marató XXXVè Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll amb un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll per a completar els corresponents 21.097 metres. En aquest festival atlètic també se celebrarà la segona cursa popular Ripoll Bressol de Catalunya sobre una distància de sis quilòmetres.| Els 10 km de les Franqueses, organitzats pel Club d’Atletisme a 4 el Km i el Patronat Municipal d’Esports, amb un circuit pels voltants de les Franqueses amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal Ribes del Ter. Una cursa solidària que pretén ajudar a la recerca i a la lluita contra el càncer de ronyó. La segona Sansi de Sant Feliu, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Club Atletisme La Sansi, amb una distància de 5 km amb sortida davant del Pavelló Andrey Xepkin i arribada dins la pista d’atletisme de Can Grases.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.