MARIA VASCO ANUNCIA LA RETIRADA

0
424

La marxadora Maria Vasco ha anunciat la seva retirada de la competició aquest dimecres 13 de novembre en roda de premsa a la ciutat de Viladecans. Maria Vasco és sens dubte la millor marxadora catalana i espanyola de tots els temps. En la seva dilatada carrera esportiva, és la única medallista olímpica femenina de l’atletisme espanyol, ha participat en cinc Jocs Olímpics, vuit Campionats del Món, quatre Campionats d’Europa, vuit Copes del Món i vuit Copes d’Europa.| Des de la Federació Catalana volem agrair la dedicació i l’esforç que aquesta atleta ha dedicat a l’atletisme, així com desitjar-li la millor sort en la seva nova vida i en els seus projectes professionals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.