CROS DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE

0
498

El proper diumenge 17 de novembre se celebraran tres festivals atlètics de la modalitat de camp a través. El Cros Antonio Amorós, que enguany arriba la quaranta-dos edició, i que se celebrarà en el tradicional circuit del Parc de Can Zam, organitzat pel club Unió Colomenca i l’Ajuntament de la ciutat. | El XVIè Cros Ciutat de Girona, organitzat pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona al circuit de les Ribes del Ter, al costat del Pavelló Municipal Girona Fontajau. El Cros Ciutat de Mataró que aquest any arriba a la quaranta-quatre edició, organitzat pel club Grup Atletisme Lluïsos Mataró al circuit permanent del Camí dels Contrabandistes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.