REVISTA MARATHON: Sumari del Número 330 de Novembre del 2013.

0
432

Com sempre, us presentem tres grans temes:
1) NOU RÈCORD DEL MÓN DE MARATÓ A BERLÍN. El kenyà Wilson Kipsang polvoritza la marca i la situa en 2h:03.23
2) CARLES CASTILLEJO I NACHO CÀCERES: Entrevista a dos campions i amics que entrenen i preparen junts la marató.
3) ENTREVISTA AL PARE MANEL: Un capellà exmaratonià que treballa pels menys afavorits.|
Continuem amb dos comentaris previs: CURSA10km RACC, la segona edició de la cursa del RACC escalfa motors de cara al 15 de desembre, més totes les novetats del proper Circuit Barcelona d’Orientació. I, a partir d’aquest punt els comentaris de proves ja realitzades, comencem per CORREBARRI: èxit de la segona edició amb 4.500 atletes; Sant Martí repeteix com a districte guanyador. La MARATÓ del MEDITERRANI: Ple total en els 10 km, la mitja i la mitja per parelles. LA SANSI de BERGA: Podi de luxe i bones marques a la capital del Berguedà. CURSA DIR MOSSOS D’ESQUADRA: Prop de 3.000 atletes es van donar cita a Sant Cugat. CURSA POPULAR DEL PRAT: Sergio Enríquez i Carla Bertos van ser els vencedors. I per acabar la Marxa Blanc i Blava, la Mitja de Mollerussa, la Cursa Penya Blaugrana i la Cursa Ciutat d’Olot. Flaixos d’atletisme. Diamond League i finalment una entrevista a Ron Hill: El mític atleta britànic va participar a l’última Cursa de la Mercè. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US EN PODEU FER PER LA WEB (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ per la resta del 2013 i tot el 2014 per només 48 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.