REVISTA MARATHON: Sumari del Número 330 de Novembre del 2013.

0
328

Com sempre, us presentem tres grans temes:
1) NOU RÈCORD DEL MÓN DE MARATÓ A BERLÍN. El kenyà Wilson Kipsang polvoritza la marca i la situa en 2h:03.23
2) CARLES CASTILLEJO I NACHO CÀCERES: Entrevista a dos campions i amics que entrenen i preparen junts la marató.
3) ENTREVISTA AL PARE MANEL: Un capellà exmaratonià que treballa pels menys afavorits.|
Continuem amb dos comentaris previs: CURSA10km RACC, la segona edició de la cursa del RACC escalfa motors de cara al 15 de desembre, més totes les novetats del proper Circuit Barcelona d’Orientació. I, a partir d’aquest punt els comentaris de proves ja realitzades, comencem per CORREBARRI: èxit de la segona edició amb 4.500 atletes; Sant Martí repeteix com a districte guanyador. La MARATÓ del MEDITERRANI: Ple total en els 10 km, la mitja i la mitja per parelles. LA SANSI de BERGA: Podi de luxe i bones marques a la capital del Berguedà. CURSA DIR MOSSOS D’ESQUADRA: Prop de 3.000 atletes es van donar cita a Sant Cugat. CURSA POPULAR DEL PRAT: Sergio Enríquez i Carla Bertos van ser els vencedors. I per acabar la Marxa Blanc i Blava, la Mitja de Mollerussa, la Cursa Penya Blaugrana i la Cursa Ciutat d’Olot. Flaixos d’atletisme. Diamond League i finalment una entrevista a Ron Hill: El mític atleta britànic va participar a l’última Cursa de la Mercè. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US EN PODEU FER PER LA WEB (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ per la resta del 2013 i tot el 2014 per només 48 euros.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.