Ibercaja signa un acord com a principal patrocinador de la Sant Silvestre de Sant Cugat i Terrassa

0
386

Ibercaja es converteix en el patrocinador principal d’aquesta popular cursa, a Sant Cugat, a la 15 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa que, amb un recorregut de 10 quilòmetres, es durà a terme el proper 31 de desembre i que aspira a esdevenir una de les millors curses de ruta del país. I aquest any com a novetat la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa, amb un recorregut de 5 quilòmetres, i que es durà a terme el dia 26 de desembre. | Les dues curses passaran a denominar-se Gran Premi Ibercaja. Gràcies al suport d’Ibercaja, la Sant Silvestre aspira a ampliar el nombre de participants i escalar llocs entre les millors curses del país. Les inscripcions es poden realitzar per internet a www.santsilvestre.com i wwwsantsilvestreterrassa.cat i de manera presencial a les botigues de running especialitzades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.