Ibercaja signa un acord com a principal patrocinador de la Sant Silvestre de Sant Cugat i Terrassa

0
315

Ibercaja es converteix en el patrocinador principal d’aquesta popular cursa, a Sant Cugat, a la 15 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa que, amb un recorregut de 10 quilòmetres, es durà a terme el proper 31 de desembre i que aspira a esdevenir una de les millors curses de ruta del país. I aquest any com a novetat la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa, amb un recorregut de 5 quilòmetres, i que es durà a terme el dia 26 de desembre. | Les dues curses passaran a denominar-se Gran Premi Ibercaja. Gràcies al suport d’Ibercaja, la Sant Silvestre aspira a ampliar el nombre de participants i escalar llocs entre les millors curses del país. Les inscripcions es poden realitzar per internet a www.santsilvestre.com i wwwsantsilvestreterrassa.cat i de manera presencial a les botigues de running especialitzades.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.