CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ 2013

0
417

La Federació Catalana d’Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d’Espanya disputats durant la temporada 2.013 amb un total de 2.52 punts, seguida a gran distància per la Comunitat Valenciana amb 1.662.50 punts i Madrid amb 1.337.50 punts.| Aquesta classificació s’obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els cinc campionats a l’aire lliure per categories (absolut, promesa, júnior, juvenil i cadet) més els cinc de pista coberta, els campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres , 10 km en ruta, milla, cros, llançaments d’hivern i marxa atlètica. Catalunya s’imposa per onzè any consecutiu, o el que és el mateix, des de la primera vegada que la RFEA realitza aquesta classificació l’Any 2.003. La Federació Catalana encapçala dotze de les vint classificacions parcials. És la millor en tots els campionats en pista al l’aire lliure i en quatre de les cinc de pista coberta. Així com també a la classificació parcial de cros i a la de llançaments d’hivern.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.