Només queden 300 dorsals per la 2a Sansi de Sant Feliu de Llobregat. Nou recorregut

0
339

La Sansi de Sant Feliu de Llobregat del proper 17 de novembre de 5km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i Ajuntament local, a hores d’ara queden disponibles els últims 300 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà pel centre de la ciutat, que començarà davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i acabarà a la pista d’atletisme.| Pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà a tots els participants amb una samarreta tècnica, guants i una bossa d’obsequis dels espònsors. Les curses començaran a les 10h amb les proves dels més petits dintre de la pista, i la prova absoluta a les 11h. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària. Més informació: santfeliu@lasansi.com www.lasansi.com Properes curses que organitzarà el Club La Sansi v 1ª Sansi de Lleida de 5km www.lasansilleida.com 01/12/13 v 28ª Pujada i baixada de Guanta-Sentmenat www.pujadaguanta.com 08/12/13 v La Sansi 7 en Viladecans de 5km www.lasansiviladecans.com 22/12/13 v 34ª San Silvestre del Masnou www.santsilvestredelmasnou.com 26/12/13 v La Sansi Mataró www.lasansimataro.com 12/01/14

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.