Només queden 300 dorsals per la 2a Sansi de Sant Feliu de Llobregat. Nou recorregut

0
451

La Sansi de Sant Feliu de Llobregat del proper 17 de novembre de 5km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i Ajuntament local, a hores d’ara queden disponibles els últims 300 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà pel centre de la ciutat, que començarà davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i acabarà a la pista d’atletisme.| Pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà a tots els participants amb una samarreta tècnica, guants i una bossa d’obsequis dels espònsors. Les curses començaran a les 10h amb les proves dels més petits dintre de la pista, i la prova absoluta a les 11h. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària. Més informació: santfeliu@lasansi.com www.lasansi.com Properes curses que organitzarà el Club La Sansi v 1ª Sansi de Lleida de 5km www.lasansilleida.com 01/12/13 v 28ª Pujada i baixada de Guanta-Sentmenat www.pujadaguanta.com 08/12/13 v La Sansi 7 en Viladecans de 5km www.lasansiviladecans.com 22/12/13 v 34ª San Silvestre del Masnou www.santsilvestredelmasnou.com 26/12/13 v La Sansi Mataró www.lasansimataro.com 12/01/14

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.