CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS A LA SANT SILVESTRE DE TERRASSA

0
403

L’organització de la Sant Silvestre de Terrassa ha arribat a un acord amb la Creu Roja per col · laborar en la campanya de recollida d’aliments aprofitant la celebracio de la primera Sant Silvestre que és realitzará a Terrassa, el proper 26 de desembre a les 11:00 h A Terrassa, la Creu Roja distribueix aliments a 2.000 persones cada mes, i més del 30% són infants en risc d’exclusió social. Més de 16.000 kgs d’aliments bàsics repartits cada mes. Això és possible gràcies als més de 60 voluntaris que hi col·laboren desinteressadament, i a la col·laboració de persones, entitats i empreses que confien en nosaltres i ens fan arribar els seus donatius.| La cursa Sant Silvestre contribueix amb aquesta tasca recollint aliments per a que puguem seguir la nostra tasca humanitària, que per altra banda no seria possible sense la implicació de tots vosaltres La recollida d’aliments es farà a la Plaça Can Roca des de les 9:00 a les 12:30, amb col · laboració dels voluntaris de la Creu Roja, l’organització demana la màxima col · laboració dels participants i ciutadans que vulguin ajudar en la lluita contra la pobresa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.