CLASSIFICACIÓ DE LES CURSES EN RUTA 2013

0
429

La Marató de Barcelona, la Millor d’Espanya
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres en ruta que es realitzen a Espanya. La puntuació s’elabora basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el número d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes que participen segons les posicions als rànquings. Un cop sumats aquests conceptes, es fa la mitjana de les tres últimes temporades per a establir la classificació final. Les puntuacions es realitzen en sis categories que són: la milla, curses de 10 km, mitja marató, marató i les proves de 100 km. Quatre curses catalanes apareixen entre les sis primeres posicions.| Un any més, la Marató de Barcelona encapçala la classificació d’aquesta modalitat igualant la preferent posició de la temporada passada i millorant la tercera posició aconseguida l’any 2011. També destaca el tercer lloc que ocupa la Mitja Marató de Granollers que iguala la classificació de la temporada anterior. En aquesta modalitat també apareix la Mitja Marató Ciutat de Barcelona en la sisena posició. A la modalitat de 10 km apareix la tradicional Jean Bouin Trofeu Ciutat de Barcelona en la quarta posició, millorant en una plaça l’aconseguida la temporada 2012.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.