Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve ) i Teresa Pons ( Distance La Salle)

0
404

Guanyadors absoluts del IV duatló de muntanya de Tavèrnoles
La IV edició del duatló de muntanya de Tavèrnoles ha estat la primera jornada de la lliga nacional de l’especialitat , sota una acurada organització conjunta de l’ajuntament de Tavèrnoles i la secció de triatló de Club Natació Vic-etb , la competició s’ha desenvolupat sota les distancies de 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| A la vessant esportiva dins de la categoria masculina victòria pel vigent Campió de Catalunya absolut , el duatleta de Folgueroles Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve) amb un temps de 1 hora 21 minuts 40 segons , una marge de 2 minuts i 30 segons per davant del segon classificat absolut , Eric Díaz ( Club Natació Reus Ploms ) el tercer graó del podi absolut i primer sub-23 , Marc Casanova ( Club Natació Centelles).Per equips 1º Club Triatló Lluçanès /Crosas-Madrona-Ito) 2º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Bonet-Acosta) 3º Club Medina Triatló ( Hidalgo-León-Moro). Dins de la categoria femenina victòria absoluta i primera veterana , Teresa Pons ( Distance La Salle ) amb un crono de 1 hora 47 minuts 50 segons , una avantatge de 2 minuts 36 segons per davant de la seva companya de Club , Montse Aranda.Nuria Lauco (Feec) ha estat la tercera classificada absoluta.Per equips 1ª Distance La Salle (Pons-Aranda-Domènech).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.