Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve ) i Teresa Pons ( Distance La Salle)

0
302

Guanyadors absoluts del IV duatló de muntanya de Tavèrnoles
La IV edició del duatló de muntanya de Tavèrnoles ha estat la primera jornada de la lliga nacional de l’especialitat , sota una acurada organització conjunta de l’ajuntament de Tavèrnoles i la secció de triatló de Club Natació Vic-etb , la competició s’ha desenvolupat sota les distancies de 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| A la vessant esportiva dins de la categoria masculina victòria pel vigent Campió de Catalunya absolut , el duatleta de Folgueroles Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve) amb un temps de 1 hora 21 minuts 40 segons , una marge de 2 minuts i 30 segons per davant del segon classificat absolut , Eric Díaz ( Club Natació Reus Ploms ) el tercer graó del podi absolut i primer sub-23 , Marc Casanova ( Club Natació Centelles).Per equips 1º Club Triatló Lluçanès /Crosas-Madrona-Ito) 2º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Bonet-Acosta) 3º Club Medina Triatló ( Hidalgo-León-Moro). Dins de la categoria femenina victòria absoluta i primera veterana , Teresa Pons ( Distance La Salle ) amb un crono de 1 hora 47 minuts 50 segons , una avantatge de 2 minuts 36 segons per davant de la seva companya de Club , Montse Aranda.Nuria Lauco (Feec) ha estat la tercera classificada absoluta.Per equips 1ª Distance La Salle (Pons-Aranda-Domènech).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.