La Sant Silvestre de Terrassa una cursa amb família

0
580

El Club Atlètic Barcelonès i la Unio atletètica Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa celebraran dins de l’organització de la Sant Silvestre una cursa infantil per a nens i nenes menors de 13 anys . La cursa es donarà sortida a les 11:45 ia la plaça de Can Roca . Aquesta cursa de categories menors té com a principal objectiu de promocionar entre els més petits l’hàbit de l’esport i salut , i es pretén oferir la possibilitat de passar una matinal divertida i especial , on puguin compartir esport , entreteniment i diversió .| La cursa infantil és un esdeveniment creat per apropar els nens i nenes al món de l’esport amb una finalitat lúdica i creativa , és realitzaran dues curses , en funcions de la categoria a la qual pertanyin . Es pretén que sigui divertida , amb sospreses i animacions , , i que els més petits es diverteixin i demostrin el seu esperit esportiu D’aquesta manera la Sant Silviestre pretén que sigui una cursa familiar , on els pares corrin la cursa de 5 Km i les petits de la familia corrin la infantil . La cursa està oberta a nens i nenes menys de 13 anys que s’hagin inscrit prèviament i hagin entregat a L’organització l’ autorització paterna / materna convenientment omplerta i signada . Les inscripcions és realitzaran prèviament a través dels punts d’inscripció habituals o per internet www.santsilvestreterrassa.cat , La inscripció és tancarà quan s’assoleixin a els 400 inscrits i finalitzarà el dia 22 de desembre a les 20:00 h Totas els participants tindrán un magnifica bossa ple de regals i sospresas, i a més una samarreta técnica, la mateixa que la cursa de 5 K. La cursa infantil és gratuïta, només hi haurà un pagament de 3 euros per poder cobrir les despeses de l’assegurança d’accidents obligatòria per als participants

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.