ABDESLAM EL OUAHABI i HASNA BAHOM GUANYADORS DE LA 31.ª MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA

0
483

Unt total de 525 atletes classificats, dels prop de 600 inscrits globals entre totes les curses, participàren el passat diumenge al matí en les curses corresponents a la 31.ª edició de la Mitja-Marató de l’Anoia, a la 11.ª edició dels 10 Km., i a la 2.ª edició dels 5 Qm. Ciutat d’Igualada disputades sobre un nou recorregut, que duia als atletes d’Igualada fins a Vilanova del Camí, tornant després al lloc de sortida, amb l’arribada situada a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal igualadí.| La prova sobre els 21.097 m., enguany en la seva 31.ª edició, formava part de la 8.ª Xallenge de Mitjes-Maratons Diputació de Barcelona, i de la 13.ª LLiga ChampionChip 2013, conjuntament amb diverses de Catalunya, el que va propiciar una important participació en la prova anoienca, i també en la 11.ª edició dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, amb 408 classificats globals en les 3 curses, el que va possibilitar una interessant matinal atlètica, enguany amb la novetat de les proves de Marxa Atl. denominades 1.er. Gran Premi Català de Marxa, per les categ. de Promoció, i l’Open sobre 5 Km. per les categ. superiors de Juvenil fins a Veterà masc. i fem., Trofeus Vichy Catalán. Les proves comptàren amb l’organització del C.A.Igualada Petromiralles, en col.laboració amb els Ajuntaments d’Igualada i Vilanova del Camí, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, atorgant-se també el 2.n. G.P. Sport Sènior, als atletes mes veterans participants en qualsevol de les 3 curses masc. i fem., que foren per a Joan Llopart i Anna Rigol, respectivament. L’atleta de la J.A. Sabadell Abdeslam El Ouahabi, es va impossar en la Mitja-Marató amb un registre de 1h. 12m. 41seg., per davant del Veterà del C.A. Igualada Petromiralles Francesc LLamas, 2.n. amb un registre de 1h. 17m. 32seg, i era 3.er. Jordi Fernández – C.A. Francolí-, amb 1h. 19m. 05 seg. Era 4.t. Jordi Aumedes -Fond. Artesa de Segre- amb 1h. 19m. 23seg, 5.é. Antoni Puig – Indep. – amb 1h. 19m. 27seg., i 6.é. Eduard Barba – Corredors.cat – amb 1h. 19m. 38 seg.. En femenines, s’impossava per 5.é. any consecutiu l’atleta Hasna Bahom – C.A. La Sansi-, 7.ª general amb un important registre de 1h. 19m. 55seg., seguida de Cristina Solé – Run Speed Tarraco – 2.ª i 39.ª general amb 1h. 29m. 37seg., i era 3.ª i 58.ª general Esther Montosa – Slop Cat Sabadell- amb 1h. 32m. 34seg.. Entrava 4.ª i 66.ª gral. Sheila Avilés – C.A. Igualada Petromiralles – amb 1h. 33m. 17seg., 5.ª i 71.ª general Lola Brusau – CAI Triatló Petromiralles – amb 1h. 34m. 31seg., i 6.ª i 103.ª gral. Noemí Aumedes – Fond. Artesa Segre – amb 1h. 38m. 37seg.. En la classificació per equips masculins de la Mitja-Marató, el Corredors.cat va ocupar la 1.ª posició, mentre que per equips femenins, es va imposar el C.A. Igualada Petromiralles. Els primers classif. locals de la Mitja-Marató, foren Francesc LLamas i Sheila Avilés, ambdós del CAI Petromiralles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.