ABDESLAM EL OUAHABI i HASNA BAHOM GUANYADORS DE LA 31.ª MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA

0
358

Unt total de 525 atletes classificats, dels prop de 600 inscrits globals entre totes les curses, participàren el passat diumenge al matí en les curses corresponents a la 31.ª edició de la Mitja-Marató de l’Anoia, a la 11.ª edició dels 10 Km., i a la 2.ª edició dels 5 Qm. Ciutat d’Igualada disputades sobre un nou recorregut, que duia als atletes d’Igualada fins a Vilanova del Camí, tornant després al lloc de sortida, amb l’arribada situada a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal igualadí.| La prova sobre els 21.097 m., enguany en la seva 31.ª edició, formava part de la 8.ª Xallenge de Mitjes-Maratons Diputació de Barcelona, i de la 13.ª LLiga ChampionChip 2013, conjuntament amb diverses de Catalunya, el que va propiciar una important participació en la prova anoienca, i també en la 11.ª edició dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, amb 408 classificats globals en les 3 curses, el que va possibilitar una interessant matinal atlètica, enguany amb la novetat de les proves de Marxa Atl. denominades 1.er. Gran Premi Català de Marxa, per les categ. de Promoció, i l’Open sobre 5 Km. per les categ. superiors de Juvenil fins a Veterà masc. i fem., Trofeus Vichy Catalán. Les proves comptàren amb l’organització del C.A.Igualada Petromiralles, en col.laboració amb els Ajuntaments d’Igualada i Vilanova del Camí, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, atorgant-se també el 2.n. G.P. Sport Sènior, als atletes mes veterans participants en qualsevol de les 3 curses masc. i fem., que foren per a Joan Llopart i Anna Rigol, respectivament. L’atleta de la J.A. Sabadell Abdeslam El Ouahabi, es va impossar en la Mitja-Marató amb un registre de 1h. 12m. 41seg., per davant del Veterà del C.A. Igualada Petromiralles Francesc LLamas, 2.n. amb un registre de 1h. 17m. 32seg, i era 3.er. Jordi Fernández – C.A. Francolí-, amb 1h. 19m. 05 seg. Era 4.t. Jordi Aumedes -Fond. Artesa de Segre- amb 1h. 19m. 23seg, 5.é. Antoni Puig – Indep. – amb 1h. 19m. 27seg., i 6.é. Eduard Barba – Corredors.cat – amb 1h. 19m. 38 seg.. En femenines, s’impossava per 5.é. any consecutiu l’atleta Hasna Bahom – C.A. La Sansi-, 7.ª general amb un important registre de 1h. 19m. 55seg., seguida de Cristina Solé – Run Speed Tarraco – 2.ª i 39.ª general amb 1h. 29m. 37seg., i era 3.ª i 58.ª general Esther Montosa – Slop Cat Sabadell- amb 1h. 32m. 34seg.. Entrava 4.ª i 66.ª gral. Sheila Avilés – C.A. Igualada Petromiralles – amb 1h. 33m. 17seg., 5.ª i 71.ª general Lola Brusau – CAI Triatló Petromiralles – amb 1h. 34m. 31seg., i 6.ª i 103.ª gral. Noemí Aumedes – Fond. Artesa Segre – amb 1h. 38m. 37seg.. En la classificació per equips masculins de la Mitja-Marató, el Corredors.cat va ocupar la 1.ª posició, mentre que per equips femenins, es va imposar el C.A. Igualada Petromiralles. Els primers classif. locals de la Mitja-Marató, foren Francesc LLamas i Sheila Avilés, ambdós del CAI Petromiralles.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.