Els 10k de Vilafranca obren les inscripcions

0
363

Els 10k de Vilafranca organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès que tindrà lloc el proper 26 de gener obre les inscripcions en champion chip http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/cursa-10k-vilafranca a un cost de 14 euros pels que no tenen xip groc i 13 euros pels que tenen xip propi, un any més es puntuable per la lliga Internet de Champion Chip.| Aquesta cursa considerada com una de les més rapides compta amb recorregut molt pla de 5 kms que se li ha de donar dues voltes, cada edició i ja porta tres ha tancat les inscripcions abans d’hora i s’aconsella que és faci el més aviat possible per ser un dels 1.714 atletes corrent a Vilafranca. Tota l’informació de la cursa a la seva web http://www.10kvilafranca.org/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.