CROS DIUMENGE 3 DE NOVEMBRE

0
328

El proper diumenge 3 de novembre se celebraran dos festivals atlètics de la modalitat de cros. El Cros de Santa Coloma de Farners, que enguany arriba la quaranta edició, i que se celebrarà en el tradicional circuit del Parc de Sant Salvador, organitzat pel Consell Esportiu de La Selva i el Club Atletisme Lloret La Selva.| També diumenge, se celebrarà el 59è Cros de Calldetenes, un dels més antics i amb més tradició de quants es disputen a Catalunya. Organitzat pel Club Atletisme Calldetenes i l’Ajuntament de la ciutat, l’esdeveniment atlètic es desenvoluparà a la zona esportiva municipal de Calldetenes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.