2a Sansi de Sant Feliu de Llobregat de 5km 17/11/13

0
464

El proper 17 de novembre a les 11h l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Club Atletisme La Sansi organitzaran la 2a edició dels 5km de Sant Feliu de Llobregat “Ciutat de les Roses”. Amb una previsió de més de 1.500 participants la sortida s’efectuarà davant del pavelló d’esports Andrei Xepkin i finalitzarà a la pista d’atletisme de Les Grases. Els participants podran fer els 5 quilòmetres per un circuit que aquest cop passarà pel centre de la ciutat. L’organització obsequiarà als participants amb una bossa d’obsequis, guants i una samarreta tècnica 42k. A més, podran gaudir de guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes i més sorpreses.| La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 10h dintre de la pista d’ atletisme amb samarretes per tots. Les inscripcions ja obertes es poden fer a través de la web www.lasansisantfeliu.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.