Tavèrnoles , obra la lliga Nacional de duatlons de muntanya 2013/2014

0
472

El proper diumenge 3-11-2013 , a la població de Tavèrnoles tindrem la primera jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya 2013/2014 , La competició començarà a partir de les de 10 del matí sota les distàncies de 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| La lliga d´enguany tindrà un total de 13 jornades de les que per la classificació final puntuaran els 6 millors resultats de cada Club , una lliga que se allargarà fins a principis del mes de març i que té el seu punt més àlgid amb la celebració del Campionat de Catalunya absolut individual i per Clubs a Igualada el proper 22-2-2014 , així mateix destacament que la prova més antiga de tot Catalunya és la duatló de Mataró que arribarà a la seva setzena edició el proper 12-1-2014. Els vigents Campions de Catalunya de l’especialitat son el duatleta de Folgueroles , Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve) i en categoria femenina la duatleta de Caldes de Montbui , Merçe Tusell ( Club Natació Reus Ploms).Per equips destaca el doblet del Club Natació Reus Ploms amb les seves victòries a la lliga de 1ª divisió tant en categoria masculina com femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.