MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA I G.P. CATALÀ DE MARXA

0
318

AQUEST DIUMENGE, 31ª MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA, 11ens. 10 QM. CIUTAT D’IGUALADA, 2ns. 5 Qm. CIUTAT D’IGUALADA, i G.P. CATALÀ DE MARXA/ OPEN MARXA ATL. CIUTAT D’IGUALADA 28-10-2013 – Escriu Ignasi Costa
El C.A.Igualada Petromiralles, en col.laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, organitzen aquest diumenge, 3 de Novembre, a partir de les 10 h. del matí la 31.ª edició de la Mitja-Marató de l’Anoia (21.097 m.), 2.n. Gran Premi SPORT Sènior, conjuntament amb l’onzena edició dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, i la 2.ª edició dels 5 Qm. Ciutat d’Igualada, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, i amb la col.laboració de Petromiralles, i de diverses entitats i firmes comercials. La Mitja-Marató forma part de la 8.ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i puntuarà també per a la 13.ª Lliga Championchip.| Enguany, com a novetat, es duràn a terme també unes proves de Marxa Atlètica denominades 1.er. Gran Premi Català de Marxa en Pista per equips, i 5 Qm. Open de Marxa en Pista Ciutat d’Igualada, Trofeus VICHY CATALAN. Les proves de Marxa es duràn a terme a la pista de l’Estadi, començant a les 10,15 h. amb l’Open de 5 Qm. per les categ. Juvenil/Junior/Promesa/Sènior i Veterà masc. i fem., i disputant-se a continuació les proves del G.P. Català per equips, amb els 3 Qm. Cadet a les 11 h., els 2 Qm. Infantils a les 11,20 h., els 2 Qm. Aleví a les 11,35 h., i finalitzant a les 11,50 h. amb el Qm. Benjamí, totes les curses conjuntes per masc. i fem.. Totes les curses en ruta tindràn la sortida i l’arribada situades a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. Pel que fa a la Mitja-Marató de l’Anoia, els 10 Qm. Ciutat d’Igualada, i els 5 Qm. Ciutat d’Igualada, el recorregut transcorrerà entre les poblacions d’Igualada – Vilanova del Camí – Igualada. En les 3 curses hi haurà diversos i atractius premis, amb alguns premis en metal.lic. En la Mitja-Marató, si s’obtenen registres inferiors a 1h. 04 min. en masculins, i a 1h. 21 min. en femenines, els premis seràn de 500 Euros pel l.er./1.a., de 400 Euros pel 2.n/2.ª, i de 300 Euros pel 3.er./3.ª, respectivament. Pel que fa als 10 Qm., hi haurà premis de 300 Euros pel guanyador i la guanyadora, sempre que assoleixin temps inferiors a 30 minuts en masc., i 35 minuts en femenines. Ademés dels diferents premis i trofeus habituals tant individuals com per equips pels classificats capdavanters, a tots els participants que arribin a meta s’els lliurarà una samareta tècnica BROOKS, uns mitjons esportius PUNTO BLANCO, medalla, una bossa amb provisions i un tiquet per a la botifarrada. Hi haurà un premi especial del diari Sport, denominat Gran Premi SPORT Sènior, a l’atleta masc. i fem. de major edat que es classifiqui en qualsevol de les 3 curses. Les inscripcions es poden fer a través d’Internet, a la pag. web del CAI: www.clubatleticigualada.com i també a la pag. web: www.ocisport.net Els socis del CAI han d’efectuar les inscripcions a les oficines del club, al preu de 10 €. Hi haurà un punt d’inscripció presencial, (fins dimecres 30 d’Octubre), SPORT TWINNER al c/La Torre, 9 d’Igualada. Es tancaràn les inscripcions el 30 d’Octubre, o quan s’arribi als 1.000 participants globals, xifra màxima de participació prevista per l’organització per a les 3 curses. Recollida de dorsals, xips i obsequis: El dissabte dia 2 de Novembre, a la seu d’Igualada Comerç, c/La Torre, 5, de 17 a 20 h., i el mateix diumenge 3 de Novembre, desde 2 hores abans, a l’Estadi Atl. A les 3 curses serà obligatori correr amb xip, que proporcionarà l’organització, i que caldrà retornar-lo a l’arribada a meta. L’Hotel Amèrica es l’hotel recomanat per l’organització, amb informació a la web: www.hotel-america.es i tels. 93/8031000 – 93/8050078. Hi haurà servei de pàrking, vestidors, guarda-roba, dutxes i massatges, i servei de guarderia, amb inflables per a la quitxalla.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.