CROS 26 i 27 d’OCTUBRE

0
337

Aquest cap de setmana ha començat la temporada catalana de cros 2013-2014 amb la celebració dos esdeveniments ja clàssics dintre del calendari català de camp a traves. Dissabte 26 es va realitzar la quinzena edició del Cros de Santa Susanna amb la victòria d’Adel Mechaal (CA Palamós) en la categoria masculina i l’Anna Rovira (Team Calella) en la femenina. El Cros d’Olot va celebrar diumenge la seva divuitena edició amb victòria de Hamid Kabouri (CA Lloret la Selva) i Bàrbara Ramon (AAC) en les categories absolut masculina i femenina respectivament.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.