POL GUILLEN I MARTA GALIMANY S’IMPOSEN A MANRESA

0
478

Avui els carrers de la ciutat s’han tornat a envair de corredors i corredores. 980 inscrits en els 10ens CX 10 KM URBANS DE MANRESA ho han fet possible. La cursa ha proclamat de nou com a guanyador a l’atleta de New Balance POL GUILLEN que amb un bon registre de 31’00” s’ha imposat, sumant la seva seisena victòria en la prova manresana. Abans s’ha disputat la 7ena Cursa Urbana de Promoció amb 78 joves corredors classificats, imposant-se l’atleta de Sant Boi IRINA BELMONTE amb 2’00”. Ha acompanyat en el podi absolut a Pol Guillén, el corredor manresà de l’Avinent CA Manresa DAVID MARTINEZ -2on amb 31’28”-, i el santfeliuenc de New Balance JUST SOCIATS -3er amb 31’39”-| En l’apartat femení, la vallenca MARTA GALIMANY (AACatalunya) ha fet bons els pronostics imposant-se amb autoritat amb un temps de 36’48”, per davant de la fondista manresana MERITXELL CALDUCH (New Balance) que ha estat segona amb 37’50”. Ha ocupat el tercer esglaó del podi femení la sallentina de l’Avinent Manresa MARIA RIERA amb uns brillants 38’31”. La cursa ha estat un èxit de participació. El temps que avui ha fet a Manresa ha ajudat a que la gent -amics, parents, simpatitzants- gaudissin de l’ambient esportiu i de festa que ha envoltat la cursa. Des de l’organització es fa una molt positiva valoració, ja que es la segona edició de les deu ja viscudes amb mes inscrits, fet que demostra que la prova manresana està del tot acceptada per la població de corredors d’arreu de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.