5 Milles Nocturnes de Cerdanyola

0
390

Benvinguts a una nova edició de les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola, la cursa d’atletisme més veterana de Cerdanyola. Atenent les suggerències dels nostres participants, la principal novetat d’aquesta edició és la creació d’un nou circuit: “La Milla Infantil”, un circuit apte pels més petits de la casa A més, amb la finalitat de promocionar l’atletisme i la pràctica de l’esport en família, la secció d’atletisme i triatló del CERDANYOLA CH ha rebaixat el preu d’inscripció de totes les curses; arribant al 50% d’estalvi a les infantils i deixant el preu de la inscripció a 3 Euros.| Com l’any anterior, tornarem a tenir fira d’expositors i atraccions pel més petits al centre neuràlgic de la Cursa, ubicat al camp de futbol de Fontetes

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.