OXD PATROCINADOR PRINCIPAL DE LA SANT SILVESTRE DE TERRASSA

0
506

La marca de cremes esportives OXD ha apostat fort per aquesta primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa, que és celebrarà el proper 26 de desembre En aquesta primera edició, la marca especializada en cremes esportives oferirà a tots els participants de la cursa, una mostra dels seus productes, que estarà inclosa a la Bossa del Corredor amb la qual s’obsequia a tots els atletes participants. A més els primers atletes classificats tindrán un lot de cremes esportives OXD.| La marca de cosmètics esportius, s’uneix a una de les proves més emblemàtiques del calendari, la Sant Silvestre, i fa una aposta per qué aquesta prova es consolidi a Terrassa. OXD Segurirá col.laboran a la 15 edició de la Sant Silvestre a Barcelonesa, on será el quart any consecuitiu que seguirán amb aquesta prova a Sant Cugat. OXD, fa uns mesos va obrir una botiga esportiva a Barcelona (C/Montnegre, 5) on es pot trobar des d’accessoris per Running i pràctica de diferents esports, fins a cremes recuperadores. Passant per articles d’ortopèdia esportiva, plantilles tècniques, articles per fisioterapeutes, nutrició esportiva, cremes hidratants i olis de massatges, electrònica esportiva, teixits compressius, entre altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.