Leotron aporta l’energia extra quan més la necessites

0
532

Guapa y enérgica ¡Vitaminas extra!% La combinació de treball, estudis, entrenaments, exercici físic,… pot ser realment esgotador. Per això, s’han creat diferents complements polivitamínics que ajuden a aconseguir l’energia que et manca per ralitzar tots el que et proposis. Aquests complements juntament amb una bona alimentació i bastantes hores de descans aconseguiran treure el màxim rendiment de nosaltres mateixos.| Leotron és un complement que conté jalea real, ginseng coreà, 12 vitamines i 4 minerals que ens pot aprotar fins el 100% de la quantitat diària recomanada de vitamines encara que estigui pensat per combinar-lo amb una bona dieta. I això pot ajudar-nos a passar la dura època d’exercici a l’hivern, on intentem recuperar-nos de les vacances d’estiu. D’aquesta manera, amb Leotron, tindrem un augment d’energia i vitalitat, una reducció de cansament, un augment del rendiment físic i menta i una millora de la concentració i la memòria. La gamma de productes de Leotron inclou altres complexos vitamínics: – Leotron Fast Energy: Pensat per situacions especials en les quals necessitem una energia extra durant un parell d’hores. Conté taurina i cafeïna per augmentar la potència, vitalitat, rendiment físic i energia durant un curt període de temps. – Leotron Energy & Beauty: aquest comeplement implusa la bellesa. Conté Reveratrol, Fosferina, 9 vitamines i 6 minerals per tal de reduir el cansament a la vegada que realitzen una acció antioxidant i estimulen la formació del col•lagen de la pell pel contingut en vitamina C. Tots els producte Leotron venen en format càpsules i sobres, i estan dirigits tant a homes com a dones que els necessiten per alguna d’aquestes situacions. Podeu trobar més informació visitant la seva pàgina web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.