DANIEL COLLAR, RÈCORD DE CATALUNYA CADET DE DISC AMB 57,57 M

0
333

El passat divendres 18 d’octubre, durant la celebració del Control de Llançaments celebrat a les pistes d’atletisme Les Basses de Lleida, es va batre per dues vegades el rècord de Catalunya de llançament de disc en la categoria cadet masculí.| En primer lloc, Marc Liébana (Lleida UA) va establir un nou registre en el seu primer llançament amb una marca de 53,32 metres, que va ser superat en la segona ronda per Daniel Collar (CG Tarragona) amb un tir de 57,57 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.