CX 10KM URBANS DE MANRESA.

0
432

A falta de 48 hores per tancar inscripcions, s’han superat els 800 inscrits per tal de pendre part en els CX 10KM URBANS DE MANRESA. Per tant, queden solsament 100 dorsals lliures per poder corre aquest proper diumenge per els carrers de la ciutat. Un cop mes, la cursa organitzada per Club Atlètic Manresa omplirà els carrers de corredors i corredores vinguts d’arreu. Comptarem amb la participació de destacats corredors com el navarclí POL GUILLEN (New Balance) i el seu company de club JUST SOCIATS (New Balance). Tanmateix hi estarà present ROGER CAMPOY (At. Montornés), DAVID MARTINEZ (Avinent CA Manresa). En l’apartat femení, cal destacar la participació de l’obstaculista MARTA GALIMANY (AACatalunya), de les manresanes MERITXELL CALDUCH (New Balance) i ALBA GALLARDO (Avinent Manresa), de la promesa MARIA RIERA (Avinent Manresa), i de la de dos dels darrers fitxatges de l’entitat manresana que no es volen perdre la cursa que organitza el seu nou club per aquesta nova temporada 2013/14: la mallorquina AINA CONTESTÍ (ADA Calvià), i la cordovesa Mª DOLORES JIMENEZ (Cuevas Nerja). | La cursa absoluta donarà inici a les 10,30 hores. Mitja hora abans, es durà a terme la 7ena Cursa Urbana de Promoció, sobre una distància de 700 metres, en la que es preveu una participació de 150 joves corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.