1714 corredors podran participar als 10k de Vilafranca el 26-1-14

0
446

S’ha presentat la 4arta edició dels 10k de Vilafranca davant de la premsa, que tindrà lloc el proper 26 de gener del 2014 sota el lema “1714 persones corrent a Vilafranca” a l’Ajuntament, amb la presencia del Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la regidora d’esports l’Emilia Torres, que feia el seu últim acte com regidora, i representants de Fondistes Penedès, el Jaume Boquera, l’Alvaro Angosto i el Joan Luque.| Obria l’acte l’Emilia Torres destacant el lema era una forma de reivindicar el que estem vivint com país, que la cursa sortirà a les 11 del matí i que el circuit serà el mateix, un circuit de 5kms que es dona dues voltes, tot per dins de la Vila i passant pels llocs més emblemàtics de la Vila i molt important que les inscripcions s’obriran el 4 de novembre. En Joan Luque repassava estadístiques de l’edició anterior, com que hem passat en tres anys de tenir 700 atletes a ser 1.600 inscrits l’edició anterior, un fet que feia que fos la cursa amb més participació de ciutats inferiors a 40.000 habitants i la 16ena de Catalunya en participació. Que els atletes podien corre una de les curses més rapides de Catalunya i que l’any passat van participar 353 dones un fet a destacar ja que és el futur del fons, així que van participar 416 atletes de Vilafranca i uns 800 de la comarca a més es va batre els records masculí i femení, Mario Manzana va fer 30’ 55 i la Laura Garciarena amb 37’28, per tant la comarca l’espera com una gran festa. Les inscripcions es podrà fer a traves de la web de http://www.championchip.cat/web/ a partir del 4 de novembre i tota l’ informació de la cursa a la web renovada de 10k de Vilafranca http://www.10kvilafranca.org/ El Jaume Boquera parlava del circuit i de les seves dificultats que comporta fer una cursa per dins de la Vila, però amb la gran feina que es fa des de la Policia de Vilafranca i volutnariat era possible portar-la a terme, que mirarien de solucionar algun punt crític com quan els primers atletes doblen als últims. El Alvaro Angosto destacava i agraïa també la col·laboració dels Castellers de Vilafranca amb els 10k ja que tota la logística de la cursa i la fira del corredor serà al seu local a Cal Figarot i que aquell dia seran més de 80 voluntaris a la cursa que vetllaran pels atletes, també que hi haurà de nou calaixos de sortida però aquesta edició s’habilitarà un calaix més. El Pere Regull tancava l’acte i comentava que com alcalde agraïa la gran feina que fa Fondistes Penedès en aquesta cursa, la llàstima es que no puguin corre ja que estan com organitzadors, que era una sort que la Vila tingués actes com aquests que fan que sigui més oberta al mon en tots els àmbits Vilafranca, animava a tots a corre aquesta gran cursa. Es finalitzava amb la presentació del disseny de la samarreta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.