Prop de 5.000 persones participen a la IX Marató del Mediterrani, amb tres modalitats per a tots els

0
548

Gairebé 5.000 persones han participat aquest diumenge 20 d’octubre, a Castelldefels, a la cinquena prova del circuit aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany incloïa tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani o Mitja per parelles (resultat de la suma dels temps de la mitja marató que corrien, junts, els dos integrants dels equips participants). | Resultats en 10k i Mitja: unes molt bones marques (rècord a la Mitja). Els primers en arribar han sigut els participants de la 10k. Pel què fa als homes, en 10k: Nacho Cáceres 31:17, Artur Bossy 31:33 i Radouane Nour 31:43. En dones, les més ràpides a la 10k han sigut Inna Lebedieva 36:56, Fátima Oluaja 37:12, Elisa Melilli 39:42. En la distància de la Mitja, les marques obtingudes han sigut les millors de les nou edicions de la Marató del Mediterrani. En homes: Otmane Btaimi 1:07:58, Juan Manuel Alvarez 1:10:43 i David Guiamet 1:11:57. I en dones, les més ràpides a la Mitja han sigut Hasna Bahom 1:20:06, Judith Corachan 1:33:34 i Anna Achon 1:34:36. Mitja per parelles. Pel què fa a la prova estrella de la Marató del Mediterrani, la Mitja per parelles (resultat de la suma dels temps de la mitja marató que corrien, junts, els dos integrants dels equips participants), els més ràpids, en parelles d’homes, han sigut Blas Herrera i Albert Moreno amb un temps real de 1:23:44, Pau Torregrossa i Roger Martinez amb 1:26:34, i Alejandro Leon i Senén Delgado amb 1:32:38. En l’apartat de parelles mixtes, els més ràpids han sigut Greta Vilchez i Teo Garcés amb un temps real de 1:38:43, Amadeu Delshams i Carla Delshams 1:41:22, i Jessica Vivas i Xavier Torres 1:42:27. Quant a parelles de dones, les més ràpides han sigut Leticia Perez i Laura Sanchez amb un temps real de 1:43:32, Gemma Cambra i Marta Castillo 2:05:10, i Soraya Gil i Mireia Gil 2:11:45. El gust per les mitges i les llargues distàncies. Ara que ja hem deixat enrere l’estiu, i malgrat la xafogor d’aquest cap de setmana, tornava a ser hora de provar-se amb distàncies més llargues i exigents. En aquest sentit, la IX Marató del Mediterrani era una cita obligada per a diversos perfils de corredors, des dels principiants als més experts, més o menys acostumats a les distàncies llargues, que oferia, a més, un circuit gairebé pla i amb aroma de mar, i la possibilitat de competir per parelles. Des del Canal Olímpic. La sortida de les tres proves ha tingut lloc a les 9 hores, des del Canal Olímpic de Castelldefels, mitjançant calaixos de temps. Tot el circuit estava senyalitzat amb una línia blava a terra i discorria pels termes municipals de Castelldefels i Gavà. Es tractava d’un recorregut circular de 10km. Els participants a la mitja o la marató per parelles han fet dues voltes i un petit tram addicional per completar la distància. Marató per parelles. Els equips estaven formats per parelles d’igual o diferent sexe. El temps final de l’equip ha sigut resultat de la suma del temps dels dos membres, que han hagut de córrer junts: la diferència del temps de pas per cada control entre els dos integrants no podia superar els 10 segons. En cas de superar aquesta diferència, els participants passaven a ser comptabilitzats en la categoria individual de la Mitja Marató. Serveis i regals. Durant les tres proves, hi havia avituallament líquid cada 5 km; esponges en els km 15 i 20, i fruita, fruits secs i begudes energètiques en el Km 15 i a la Meta. Un cop arribats a Meta, els participants han tingut accés a massatges, serveis mèdics, vestidors amb dutxes, guarda-roba i pasta-party. Tots els corredors han rebut també una Samarreta Tècnica de màniga curta, unes Ulleres Esportives de Running i una bossa amb encara més detalls dels col·laboradors. Cinquena prova del circuit aliança. El circuit aliança de curses populars inclou sis proves del calendari de 5k i 10k d’aquest 2013: La Nocturna Sport ciutat de l’Hospitalet (27 abril), La Maquinista per la Integració (9 juny), Vila Olímpica (30 juny), la Gavà Nit Run (6 juliol), la Marató del Mediterrani (20 d’octubre) i la Sant Silvestre Sant Cugat (31 desembre). Organitzadors. La IX Marató del Mediterrani ha estat organitzada pels ajuntaments de Gavà i Castelldefels i Zona Vip Events. Cronometrava Championchip. La participació en el circuit aliança és automàtica i gratuïta per als corredors propietaris del xip groc que facin efectiva la inscripció a les proves del calendari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.