Diada del Jutge

0
451

El Comitè Català de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme organitzarà el proper diumenge 27 d’octubre la Diada del Jutge. El magnífic escenari del Prat de Llobregat (Estadi Moisès Llopart), amb la col·laboració del Club Pratenc AA, serà un any més el lloc escollit per realitzar aquesta Diada. En aquesta matinal els Jutges que ho desitgin participaran, dividits per categories, a una Pentatló (100 metres tanques, Salt de Llargada, 1 Km marxa en ruta, Llançament de Disc i 400 metres contrarellotge) i la resta s’ocuparà de jutjar els seus propis companys.| El típic dinar de germanor entre tots els assistents, al Mesón El Cortijo, donarà el punt i final a la Diada 2013.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.