Els 100 km. en pista, última prova del circuit de Curses Activa’t

0
418

“XXVI 100 km. Internacionals de Catalunya”, “XXIV 100 km. Ciutat de Terrassa”.
Les pistes Municipals d’atletisme de Can Jofresa, acolliran dissabte, 19 d’octubre, l’onzena i última prova puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA’T 2013, els 100 km. en pista de Terrassa, XXVI 100 km. Internacionals de Catalunya i XXIV 100 km. Ciutat de Terrassa, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.| La pista Municipal d’atletisme de Can Jofresa, serà l’escenari de la darrera prova del desè Circuit de Curses Atlètiques ACTIVA’T, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa conjuntament amb Mútua de Terrassa, “Els 100 km. en pista Ciutat de Terrassa”. El programa i horari previst per les diferents curses que es disputaran és el següent: – A partir de les set del matí s’iniciarà la competició amb la sortida dels 100 km. Els atletes participants tindran un temps màxim de 15 hores per finalitzar la prova. – A les 10 hores es donarà la sortida als participants dels 50 km. amb un temps límit per disputar de 8 hores. – La cursa infantil, d’1,5 km, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, s’iniciarà a les 16 hores. – A les 16,30 hores, tindrà lloc la disputa de la Cursa de 5km en categoria femenina, amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. – Tancarà aquesta jornada atlètica la Cursa en categoria masculina de 10 km., amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. Més d’un centenar de corredors/res participaran en les diferents proves que es disputaran durant la jornada del dissabte. En la darrera edició d’aquesta prova, l’atleta Jesús Gómez es va imposar en els 100 km.. Jorge Manzano va guanyar els 50 km. En les proves puntuables pel Circuit de Curses Activa’t, en el 5 km femenins, victòria per Carme Ballesteros; en els 10 km masculí el guanyador va ser l’atleta Radouane Nour. En les categories infantils victòries per Irina Belmonte, en femení i Arnau López en masculí. Els 100 km. en pista de Terrassa és la desena i última prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t 2013 que es va iniciar el 27 de gener d’aquest any amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. Un total de 10 proves conformen aquest circuit de curses, de les quals els corredors han d’haver participat en un mínim de sis curses de les disputades per la classificació final. Els guanyadors del Circuit Activa’t 2013 es definiran en aquesta darrera cursa, especialment en categoria masculina on la classificació està molt igualada. Previ a la celebració de la última prova del circuit, lidera la classificació general masculina Vicenç Sellares seguit molt a prop de Sergi Padró CLASSIFICACIÓ GENERAL MASCULÍ 1.- Vicenç Sellares 995,76 pts. 2.- Sergi Padró 992.70 pts. 3.- Marc Graells 909,80 pts. CLASSIFICACIÓ GENERAL FEMENI 1.- Carme Ballesteros 964,16 2.- Anna Cos 902,48 3.- Alícia Segura 890,48 CLASSIFICACIÓ GENERAL INFANTIL MASCULÍ 1.- Roger Garreta 709,91 2.- David Bosch 681,89 3.- Joan Mateu 655,50 CLASSIFICACIÓ GENERAL INFANTIL FEMENI 1.- Irina Belmonte 758,92 2.- Beatriu Bosch 719,45 3.- Carla Barjola 376,00

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.