Aquest diumenge es disputa la 23ena edició de la Cursa dels 10km del Natació Sabadell

0
452

Una competició de caire social i que un cop més superarà el miler de participants
Aquest diumenge es disputa la 22ena edició de la Cursa dels 10km del Natació Sabadell
Toca matinar per fer atletisme. Els aficionats a aquest esport, tenen diumenge (10h) una molt bona oportunitat per gaudir de l’atletisme, tot passejant pels diferents carrers de la ciutat. La 23ena edició de la Cursa dels 10km del Natació Sabadell, que ja ha arribat al miler de participants, arriba amb poques novetats respecte les últimes edicions. “El recorregut és el mateix de sempre i com ja fem els últims anys, no hi haurà premis pels guanyadors perquè el que volem destacar és la seva vessant social”, ha destacat el president de la secció d’atletisme del Natació Sabadell, Rafael Bernardo. Per la seva banda, des del Club han volgut destacar que tot i ser una activitat destinada als socis de l’entitat, el cert és que s’hi apunta molta gent de fora del Natació Sabadell. | “Aproximadament estarem una mica per sobre dels 300 socis inscrits, amb la qual cosa això vol dir que tenim més doble d’aquesta xifra que són gent que s’ha apuntat tot i no ser soci del Natació Sabadell”, ha manifestat el president de la secció, Rafael Bernardo. Aquesta serà la segona edició sense Teresa Farriol, que va ser homenatjada l’any passat amb un minut de silenci abans de l’inici, ja que feia pocs dies que havia mort després d’una vida amb l’atletisme com una de les seves prioritats vitals. Així doncs, aquest diumenge (10h) amb sortida i arribada de davant de la seu històrica del Natació Sabadell al carrer Montcada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.