Miquel Pucurull en un documental

0
359

km 42 és un documental dedicat a en Miquel Pucurull (Barcelona, 1938). Als seus 74 anys corre maratons i curses populars, té un bloc a Internet on explica les seves experiències i un compte de Twitter que frega els 2.000 seguidors. Va començar a cursar sociologia als 66 anys i ara presumeix d’haver gaudit estudiant. A partir de la Marató de Barcelona del 2013, la 43a que en Miquel ha acabat, el documental intenta explicar aquesta peculiar i alhora meravellosa vida que en Miquel va triar en el moment de la seva jubilació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.