PLACA JUAN SASTRE PER A LUIS ZAPICO

0
614

El Comité Nacional de Jueces (CNJ) de la Real Federación Española de Atletismo ha concedit a Luis Zapico la Placa Juan Sastre per la seva trajectòria al llarg de tota una vida com a jutge d’atletisme. Jutge des de 1.965, Luis Zapico ja va rebre la Placa al Mèrit del Comitè Català de Jutges l’any 1.981 i la insígnia de Plata de la Federació Catalana de Atletisme l’any 1.990.| L’acte de lliurament es realitzarà el proper dissabte 19 d’octubre en un acte que comptarà amb la presència de José María Odriozola, President de la RFEA, Joan Villuendas, President de la FCA, Simón Iglesias, President del CNJ i dels membres de Junta de Govern del CNJ.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.