CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER CLUBS DE MARXA

0
396

El proper diumenge 20 d’octubre se celebrarà l’edició número trenta-dos del Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del segon Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica.| La jornada atlètica començarà a partir de les 10:00 hores. Puntuaran els equips que classifiquin 3 o més atletes a l’arribada, atorgant 1 punt al primer classificat, 2 al segon, i així successivament. Serà guanyador el club català que obtingui la puntuació més baixa de la suma dels seus 3 millors atletes classificats. L’actual campió és el Pratenc Associació Atletisme, que va aconseguir el títol a l’edició passada celebrada al mateix escenari tant a la categoria masculina com a la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.