CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER CLUBS DE MARXA

0
296

El proper diumenge 20 d’octubre se celebrarà l’edició número trenta-dos del Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del segon Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica.| La jornada atlètica començarà a partir de les 10:00 hores. Puntuaran els equips que classifiquin 3 o més atletes a l’arribada, atorgant 1 punt al primer classificat, 2 al segon, i així successivament. Serà guanyador el club català que obtingui la puntuació més baixa de la suma dels seus 3 millors atletes classificats. L’actual campió és el Pratenc Associació Atletisme, que va aconseguir el títol a l’edició passada celebrada al mateix escenari tant a la categoria masculina com a la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.