GRAN CEL·LEBRACIÓ ATLÈTICA PER LA XXV CURSA DE SANT MUÇ 2013

0
3021

Gran matinal d’altletisme la que es va disputar el pasat diumenge día 13 d’octubre. La XXV Cursa de Sant Muç es va disputar sota una agradable matinada i amb un total de quasi 500 participants en categoría adults i mes de 400 nens a les curses infantils. Sota 10 quilòmetres que arribaven fins a la Ermita de Sant Muç i es tornava cap a la Rambla del ferrocarril, els guanyadors en categoría masculina va ser Just Sociats del New Balance amb un temps de 33’ 31’’ i en categoría femenina la Marta Robert Vila del Mapaxe.| Pel que respecte als atletes de la Unió Atlètica Rubí destaquem el meritori quart lloc de l’Oriol Argudo amb un temps de 36’ 41”” i la novena posició de Gregorio Ayuso amb 37’ 47””. Els atletes van agrair la gran atenció que van rebre de l’organització oferint multitut de productes dels patrocinadors així com serveis de massatge, guadaroba i dutxes que estàven ben aprop de la sortida i final de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.