SANT MARTÍ REPETEIX EL TRIOMF AL CORREBARRI 2013

0
395

El Districte de Sant Martí s’ha coronat per segon any consecutiu campió del Correbarri, la cura de 10 quilòmetres de Barcelona que aquest diumenge ha citat a més de 4.500 atletes a la línia de sortida i que ha fet de la prova una gran festa de colors amb les samarretes dels equips. La victòria individual ha estat per Juanma Álvarez, veí de Ciutat Vella, que s’ha imposat amb una marca de 31:35 al lleonès Miguel Ángel Rabanal –que ha defensat els colors de Sant Martí- i a Paco Tugores (Gràcia). A la prova femenina, doblet de Les Corts amb triomf per Encarna Viñas amb 39:33, per davant de Jessica Bonet i de Yolanda Riera (Nou Barris).| La marea de samarretes dels 10 colors diferents representant a tots els districtes ha sortit puntual de la Plaça del Mar del barri de la Barceloneta pel Passeig Joan de Borbó i ha recorregut els principals carrers i avingudes del Districte de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. El crircuit, que destaca per ser molt planer, ha propiciat que molts dels participants a aquest Correbarri aconseguissin millorar la seva marca personal. La classificació per districtes, contabilitazant la puntuació dels llocs d’arribada dels primers 35 homes i les 15 primeres dones de cada equip, ha estat encapçalada clarament per Sant Martí, que s’ha imposat tant a la classificació general (3.674 punts), com a la masculina (2.976) i la femenina (698). La segona posició ha sido estat per l’Eixample, amb 5.275 punts, seguit de Sants-Montjuïc (5.464), Horta-Guinardó (7.282), Sant Andreu (7.902), Gràcia (9.260), Ciutat Vella (10.964), Sarrià-Sant Gervasi (11.485), Les Corts (12.166) i Nou Barris (12.679). Els encarregats de donar els premis als guanyadors absoluts i al primer i a la primera de cada un dels districtes han estat la Tinenta d’Alcalde d’Igualtat, Qualitat de Vida i Esports i Regidora de Gràcia, la Sra. Maite Fandos, i el president del CN Atlètic-Barceloneta, el Sr. Julián García. Els padrins dels diferents equips han estat animant als seus corredors, com ha estat el cas de l’actor Blai Rodríguez (Sant Andreu); el cap del Departament de Psicología del CAR de Sant Cugat, Pep Marí (Horta-Guinardó); la portera de la selecció espanyola de waterpolo campiona del món, Laura Ester (Sants-Montjuïc) i el campió del món d’handbol Viran Morros (Sarrià-Sant Gervasi). Els periodistes i padrins Mónica Palenzuela (Eixample) i Álex Castells (Gràcia) han participat a la prueba. El maratonià olímpic Nacho Cáceres, padrí de Nou Barris, finalmente no ha CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 1.- Juan Manuel Álvarez (Ciutat Vella) 2.- Miguel Ángel Rabanal (Sant Martí) 3.- Paco Tugores (Gràcia) CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1.- Encarna Viñas (Les Corts) 2.- Jessica Bonet (Les Corts) 3.- Yolanda Riera (Nou Barris) CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS: pres la sortida per una indisposició. 1.- Sant Martí 2.- Eixample 3.- Sants-Montjuïc 4.- Horta-Guinardó 5.- Sant Andreu 6.- Gràcia 7.- Ciutat Vella 8.- Sarrià-Sant Gervasi 9.- Les Corts 10.- Nou Barris CAMPIONS PER DISTRICTE: Les Corts: Alberto Segura / Encarna Viñas Ciutat Vella: Juanma Álvarez / Gemma Farré Eixample: José Valero / Mary Marcos Sants-Montjuïc: Ernest Sans / Lourdes Asensio Sarrià-Sant Gervasi: Raul Peñas / Cris Stampa Gràcia: Paco Tugores / Laura Domínguez Horta-Guinardó: Lluís Vaquer / Jessica Vall Nou Barris: Iban Mañer / Yolanda Riera Sant Andreu: Antonio Francisco Cruz / Florence Bertholet Sant Martí: Miguel Ángel Rabanal / Esther Vidal

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.