Recital del CD Fasttriatlón a la darrera jornada de la lliga , l´aquatló Ciutat de Badalona

0
412

El Club Natació Badalona ha organitzat la darrera jornada de la lliga Nacional d´aquatlons amb l’organització de la prova degana de l’especialitat arribant a la seva onzena edició : l´aquatló Ciutat de Badalona , enguany Campionat de Catalunya absolut i per grups d’edats tant individual com per equips. La competició es va desenvolupar seguint les distancies oficials el primers 2.500 metres de cursa a peu per la zona de platges de Badalona , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una nova cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada al vell mig de la Rambla Badalonina just davant del monument a Roca i Pí.| Dins de la categoria masculina victòria absoluta per l’esportista local i que encara pertany a la categoria sub-23 , Jordi Garcia ( CD Fasttriatlón ) amb un temps de 30 minuts i 50 segons , un marge de 9 segons per davant del seu companys de Club , Albert Parreño ; el tercer graó del podi per Carlos Galindo ( Team Calella Triathlon ).Per equips 1º CD Fasttriatlón ( García-Parreño-Martínez ) 2º Club Triatló Granollers ( Relats-Rodríguez-Rodríguez) 3º Club Natació Prat-triatló ( Vizuete-Cunyat-Vivero). A la vessant femenina victòria absoluta i també de la categoria sub-23 , Anna Flaquer ( CD Fasttriatlón) amb un crono de 35 minuts i 14 segons , amb una avantatge de 47 segons per davant de la segona classificada absoluta i companya de Club Nuria Pubill , la tercera posició absoluta per la primera veterana Belén Hidalgo ( Cerdanyola CH).Per equips 1ª CD Fasttriatlón ( Flaquer-Pubill-Pardo) 2ª Cerdanyola CH ( Hidalgo-Toscano-Rodríguez) 3ª Centre Natació Mataró ( Luna-Martínez-Salvador).Recordeu que podeu gaudir del reportatge de la competició a : www.ufectv.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.