Recital del CD Fasttriatlón a la darrera jornada de la lliga , l´aquatló Ciutat de Badalona

0
319

El Club Natació Badalona ha organitzat la darrera jornada de la lliga Nacional d´aquatlons amb l’organització de la prova degana de l’especialitat arribant a la seva onzena edició : l´aquatló Ciutat de Badalona , enguany Campionat de Catalunya absolut i per grups d’edats tant individual com per equips. La competició es va desenvolupar seguint les distancies oficials el primers 2.500 metres de cursa a peu per la zona de platges de Badalona , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una nova cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada al vell mig de la Rambla Badalonina just davant del monument a Roca i Pí.| Dins de la categoria masculina victòria absoluta per l’esportista local i que encara pertany a la categoria sub-23 , Jordi Garcia ( CD Fasttriatlón ) amb un temps de 30 minuts i 50 segons , un marge de 9 segons per davant del seu companys de Club , Albert Parreño ; el tercer graó del podi per Carlos Galindo ( Team Calella Triathlon ).Per equips 1º CD Fasttriatlón ( García-Parreño-Martínez ) 2º Club Triatló Granollers ( Relats-Rodríguez-Rodríguez) 3º Club Natació Prat-triatló ( Vizuete-Cunyat-Vivero). A la vessant femenina victòria absoluta i també de la categoria sub-23 , Anna Flaquer ( CD Fasttriatlón) amb un crono de 35 minuts i 14 segons , amb una avantatge de 47 segons per davant de la segona classificada absoluta i companya de Club Nuria Pubill , la tercera posició absoluta per la primera veterana Belén Hidalgo ( Cerdanyola CH).Per equips 1ª CD Fasttriatlón ( Flaquer-Pubill-Pardo) 2ª Cerdanyola CH ( Hidalgo-Toscano-Rodríguez) 3ª Centre Natació Mataró ( Luna-Martínez-Salvador).Recordeu que podeu gaudir del reportatge de la competició a : www.ufectv.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.