Decathlon Sport Meeting és la teva xarxa social esportiva gratuïta

0
313

Vols trobar runners com tu amb qui sortir a córrer per millorar el teu nivell, tècnica, intercanviar entrenaments, consells, etc …? Necessites conèixer rutes noves, consells sobre estiraments, com triar el material que millor s’adapti a la teva necessitat?
Decathlon Sport Meeting és la teva xarxa social esportiva gratuïta, en la qual podràs trobar gent nova amb qui compartir els teus esports favorits, organitzar o apuntar-te a partits, curses, etc .. intercanviar consells, rutes … i molt més dels seus 22 esports: running, senderisme, pàdel, ciclisme, futbol, ​​tennis, escalada, roller, skate, natació, surf, submarinisme, caiac, voleibol, bàsquet, rugbi, hoquei, handbol, petanca, golf, surf de neu, esquí.| A través del seu app beta podràs: – Conèixer el que “Està passant …”: tot el que passa el teu voltant però amb els avantatges de poder filtrar per exemple si vols veure només les propostes o actualitzacions d’estat, i fins i tot, pots conèixer el que “Està passant .. . ” per a cada un dels teus esports preferits. – Accedir al detall d’una proposta que encaixi amb tu per apuntar-te. – Accedir al detall d’una actualització, i comentar, rebotar o compartir-la, i fins i tot visualitzar les fotos. – Rebota les actualitzacions i propostes trobis, i així les compartiràs amb les persones que et segueixen. – Comparteix actualitzacions i propostes a través del teu compte de Facebook, twitter, correu electrònic … – Publica les teves pròpies actualitzacions d’estat, afegeix-fotos, o el teu últim assoliment – Crea una proposta per fer esport com tu vulguis, perquè podràs seleccionar (dades no obligatoris): 1. Nivell (és) dels usuaris 2. Lloc (província, localitat, zona / barri per a ciutats grans, i punt de trobada) 3. Data (dia i hora) 4. Participants (número, gènere, o fins i tot pots convidar persones concretes de l’aplicació que vulguis que s’apuntin i rebin una notificació) 5. Informació addicional sobre la proposta (ruta, ritme, desnivell, …) – Gestiona la teva proposta: 1. Podràs acceptar o no, a les persones que han sol · licitat participar. 2. Enviar una confirmació quan ja estigueu tots 3. Edita la informació de la proposta 4. Compartir-i Rebotarla perquè aconsegueixis una convocatòria més gran 5. Comentaris públics o privats (només per a participants) 6. Cancel · lar la proposta si al final no tindrà lloc perquè tots els participants ho sàpiguen. – Escriure i llegir els teus missatges: descobreix la diferència entre un missatge privat i una conversa privada. Revisa les notificacions que t’anem enviant sobre els usuaris que et segueixen, els comentaris que reben les teves actualitzacions, les persones que s’apunten a les teves propostes … – Descobrir el perfil d’un altre usuari tocant la seva foto de perfil (nombre d’esports que practica, zona, i publicacions públiques) i “segueix-“. Si el seu perfil et resulta interessant, sens dubte trobaràs persones afins entre els seus seguidors i les persones a les que segueix, descobreix més perfils i anima’t a seguir! L’esport sempre és més divertit en companyia. – Accedir al teu calendari d’Activitats: amb totes les activitats a què estàs apuntat, organitzes, o estàs convidat. Ajuda’ns a construir cada dia, la comunitat de tots els esportistes, fent-nos arribar les teves millores, idees, impressions … ningú millor que un esportista com tu, per dir-nos què podem fer per tu i per tota la comunitat d’esportistes!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.