Decathlon Sport Meeting és la teva xarxa social esportiva gratuïta

0
391

Vols trobar runners com tu amb qui sortir a córrer per millorar el teu nivell, tècnica, intercanviar entrenaments, consells, etc …? Necessites conèixer rutes noves, consells sobre estiraments, com triar el material que millor s’adapti a la teva necessitat?
Decathlon Sport Meeting és la teva xarxa social esportiva gratuïta, en la qual podràs trobar gent nova amb qui compartir els teus esports favorits, organitzar o apuntar-te a partits, curses, etc .. intercanviar consells, rutes … i molt més dels seus 22 esports: running, senderisme, pàdel, ciclisme, futbol, ​​tennis, escalada, roller, skate, natació, surf, submarinisme, caiac, voleibol, bàsquet, rugbi, hoquei, handbol, petanca, golf, surf de neu, esquí.| A través del seu app beta podràs: – Conèixer el que “Està passant …”: tot el que passa el teu voltant però amb els avantatges de poder filtrar per exemple si vols veure només les propostes o actualitzacions d’estat, i fins i tot, pots conèixer el que “Està passant .. . ” per a cada un dels teus esports preferits. – Accedir al detall d’una proposta que encaixi amb tu per apuntar-te. – Accedir al detall d’una actualització, i comentar, rebotar o compartir-la, i fins i tot visualitzar les fotos. – Rebota les actualitzacions i propostes trobis, i així les compartiràs amb les persones que et segueixen. – Comparteix actualitzacions i propostes a través del teu compte de Facebook, twitter, correu electrònic … – Publica les teves pròpies actualitzacions d’estat, afegeix-fotos, o el teu últim assoliment – Crea una proposta per fer esport com tu vulguis, perquè podràs seleccionar (dades no obligatoris): 1. Nivell (és) dels usuaris 2. Lloc (província, localitat, zona / barri per a ciutats grans, i punt de trobada) 3. Data (dia i hora) 4. Participants (número, gènere, o fins i tot pots convidar persones concretes de l’aplicació que vulguis que s’apuntin i rebin una notificació) 5. Informació addicional sobre la proposta (ruta, ritme, desnivell, …) – Gestiona la teva proposta: 1. Podràs acceptar o no, a les persones que han sol · licitat participar. 2. Enviar una confirmació quan ja estigueu tots 3. Edita la informació de la proposta 4. Compartir-i Rebotarla perquè aconsegueixis una convocatòria més gran 5. Comentaris públics o privats (només per a participants) 6. Cancel · lar la proposta si al final no tindrà lloc perquè tots els participants ho sàpiguen. – Escriure i llegir els teus missatges: descobreix la diferència entre un missatge privat i una conversa privada. Revisa les notificacions que t’anem enviant sobre els usuaris que et segueixen, els comentaris que reben les teves actualitzacions, les persones que s’apunten a les teves propostes … – Descobrir el perfil d’un altre usuari tocant la seva foto de perfil (nombre d’esports que practica, zona, i publicacions públiques) i “segueix-“. Si el seu perfil et resulta interessant, sens dubte trobaràs persones afins entre els seus seguidors i les persones a les que segueix, descobreix més perfils i anima’t a seguir! L’esport sempre és més divertit en companyia. – Accedir al teu calendari d’Activitats: amb totes les activitats a què estàs apuntat, organitzes, o estàs convidat. Ajuda’ns a construir cada dia, la comunitat de tots els esportistes, fent-nos arribar les teves millores, idees, impressions … ningú millor que un esportista com tu, per dir-nos què podem fer per tu i per tota la comunitat d’esportistes!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.