Cursa Atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”

0
385

Ja tenim confirmada la presència de atletes de primera línea com son Jesús Angel Garcia Bragado, atleta d’elit que ha participat a sis Jocs Olímpics i deu mundials, Pol Guillen i Lidia Rodríguez, actual campiona dels 10.000 a Espanya. Si vols córrer amb els millors apunta’t ara, i no deixis passar l’oportunitat. Us recordem que el dia de la Cursa no es faran inscripcions. Tant organitzadors com voluntaris us esperem aquell dia per tal de que gaudiu una edició més de la Cursa Atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”, del nostre municipi i us ho passeu d’allò més bé amb tot el que hem preparat per aquesta edició.| Esperem tenir per aquell dia una bona temperatura i un dia solejat. Afanyeu-vos i no feu tard. Ens veiem el dia 3 de novembre al Pont de Vilomara i Rocafort.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.