25a edició de la Cursa de Sant Muç

0
396

En nom de la organització de la 25a edició de la Cursa de Sant Muç, volem transmetre el nostre agraïment a tots/es els/les atletes que ens heu acompanyat avui en aquesta jornada d´esport i aniversari tant especial per a la Unio Atletica Rubi . Gràcies també a tots els col·laboradors i patrocinadors. Gràcies a tots els voluntaris que ens heu ajudat de manera desinteressada! A títol personal m´agradaria donar les gràcies a tots els socis/atletes que han col·laborat en aquest projecte tant en la planificació com l´execució, i voldria destacar d´una manera molt especial la feina i dedicació de dues persones amb les quals ha sigut molt fàcil i gratificant treballar durant aquests mesos per tal d´obtenir el meravellós i exitós resultat que tots hem vist en aquest matinal esportiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.