LEIVA, KHAMOUCH i SERRANO TRES TERRASENCS RECOLZAN LA SANT SILVESTRE DE TERRASSA

0
565

Jaume Leiva i Abderraman Ait Khamouch són dos atletes professionals que hi pendran part, ja han confirmat la seva participació
La primera Sant Silvestre de Terrassa organitzat pel Club Atlètic Barcelonès amb la col.laboració de la Unió Atlètica Terrassa i el suport de l’Ajuntament de Terrassa s’han marcat arribar la xifra de 2.500 participants.| Aquest passat divendres al gimàs Q Sport, patrocinador oficial de la Sant Silvestre, l’organització ha reunit en roda de premsa per al Canal TV Terrassa Vallès a tres terrassencs, Bartolomé Serrano, la sisena millor marca espanyola de tots els temps de Mitja Marató i Jaume Leiva, actual Campió d’Espanya de Mitja Marató, així com Abderrahman Ait Khamouch, subcampió paralímpic de marató a Londres. Abderraman Ait “Per a un atleta paralímpic, sempre és difícil poder competir amb grans figures que participen en aquest tipus de prova, però sempre he lluitat per fer podi i per mí és un honor poder córrer aquesta prova”, ha assenyalat l’atleta marroquí afincat a Terrassa. Per a l’egarenc Jaume Leiva, “de petit somiava córrer conjuntament amb grans atletes com el mateix Bartolomé Serrano o Jose Ríos… i crec que l’organització de la cursa dóna aquesta oportunitat de nou, tant a adults com a petits, que hi hagi patrocinadors de la ciutat que hi apostin per la cursa,que recolzin l’esport i l’atletisme de Terrassa” La Sant Silvestre, una de les curses populars més emblemàtiques, es va organitzar per primer cop a Barcelona el 1999. Al 2010 es va traslladar a Sant Cugat i aquest any arriba a Terrassa, tot i que en aquesta primera edició serà només de 5 quilòmetres, la meitat de la distància. “Volem que sigui un aperitiu per a la cursa que pocs dies després es fa a Sant Cugat. Per això hem apostat per una prova de 5 quilòmetres, perquè hi participin gent que puguin completar la distància. Crec que serà un èxit”, ha assenyalat Domingo López, organitzador de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.