25a CURSA DE FONS A SANT MUÇ – RUBÍ

0
386

Des l´organització de la 25a Cursa de Sant Muç informem a tots els inscrits/es a la cursa de 10km, que la retirada de dorsals es realitzarà el mateix dia de la cursa a partir de les 08:30h a les carpes habilitades al Passeig del Ferrocarril, justament al mateix punt de sortida de la cursa. Veure el llistat de dorsals per ordre alfabètic| La bossa d’obsequis es donarà un cop finalitzada la cursa. Us recordem també que finalitzada la cursa podreu gaudir d’una botifarrada amb cervesa i farem un meravellós sorteig de pernils, material esportiu i d’altres obsequis cedits pels nostres patrocinadors, pel qual no us ho podeu perdre! Recordem també que hi haurà servei de guarda-roba i dutxes. La cursa de 10km començarà a les 09:30h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.