Informacio de la 1ª cursa de muntanya de Besalú

0
367

Ens fa molta il.lusió anunciar-vos que ja tenim apunt la nostra 1a cursa de muntanya. La cursa té inici i arribada al pavelló municipal de Besalú. El recorregut: 80% corriol amb algun tros de pista de muntanya. El circuït transcorre per llocs emblemàtics com és ara el pont romàtic i també l’ermita del Sagrat Cor, situada dalt de tot del Puig Cornador. Tot i no ser gaire llarga (13 km) amb 500 m de desnivell acumulat, la diversitat de terrenys la fa interessant i disfrutable per aquells que els agrada córrer en llibertat per la muntanya. | Tota la informació (recorregut, perfil, reglament, inscripcions,…) la podeu trobar a la web de la cursa:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.