NÚRIA PICAS PARTICIPARÀ A LA CURSA SOLIDÀRIA ONCOTRAIL

0
429

L’atleta Núria Picas participarà aquest proper cap de setmana a la Oncotrail en un equip format per Tina Bes, Mònica Fàbregas, Eugènia Miró, Emma Fàbrega, Olga Manko i la mateixa Picas. L’objectiu de la cursa serà el de recaptar fons per lluitar contra el càncer i millorar la qualitat de vida dels pacients que pateixen aquesta malaltia.| La Oncotrail és una cursa benèfica per equips de 100 kilòmetres que es disputarà a l’Empordà, amb sortida i arribada a Palafrugell. “L’Oncotrail és molt més que una cursa, i aquesta vegada l’objectiu és millorar la qualitat de vida de moltes persones que sofreixen aquesta malaltia. Per tant, l’objectiu és volar per una bona causa”, declarava Núria Picas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.