Aquest diumenge 25è Aniversari de la cursa de Sant Muç a Rubí

0
500

Aquest diumenge 13 d´octubre a les 09:30h es celebrarà a la ciutat de Rubí una nova edició de la clàssica i coneguda Cursa de Sant Muç.
Organitzada per la Unió Atlètica Rubí i homologada pel Comité de jutges de la FCA, aquest any es conmemora el seu 25è Aniversari, amb l´objectiu de mantenir la seva esència i el seu recorregut habituals però incorporant algunes novetats en la organització per tal d´oferir un millor servei als participants i de garantir una bona jornada de festa esportiva.| Com cada any, hi haurà una cursa adulta i quatre curses infantils de diferents distàncies segons categoria i edat. La cursa adulta tindrà un recorregut de 10 quilòmetres amb alguns desnivells de no gaire dificultat sobre un terreny majoritàriament asfaltat encara que amb alguns petits trams de camins. Rebran trofeus els tres guanyadors absoluts masculí i femení de les diferents proves, així com els tres primers classificats masculí i femení de les diferents subcategories que contemplen el nostre reglament. Tots els participants rebran una bossa d´obsequis amb armilla tècnica i podran gaudir d´un avituallament de cloenda amb botifarrada, cerveça Moritz, diversos postres de La Fageda i xocolata. Així mateix al finalitzar el lliurament de premis realitzarem un sorteig especial d´un cap de setmana per a dues persones, material esportiu, pernils i d´altres obsequis cedits per cortesia dels nostres patrocinadors i col·laboradors. T´ho perdràs?

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.