El Vendrell es bolca amb la Mitja Marató.

0
453

L’atleta del Grup Serviesport, Gerva Mogio, ha estat el guanyador de la Mitja Marató del Vendrell, que avui ha reunit a 700 atletes inscrits a la línia de sortida, rècord absolut de la prova. Mogio ha entrat a la meta amb una marca de 01:14:13. Poc desprès, amb un temps de 01:14:25, ho feia, el segon classificat, Raul González de l’Esportiu Penedès, mentre que el tercer ha estat Ferran de Torres del CA RUNNERS TARRAGONA, que ha signat un temps de 01:15:38. En el plànol femení, la gran dominadora ha estat, Mireia Sosa, que al quilòmetre 10 ja demostrava la seva condició de favorita per endur-se el triomf. Sosa, del CA RUNNERS TARRAGONA, creuava la línia d’arribada amb una gran marca de 01:29:51. La segona classificada ha estat Mercedes Moller, amb 01:34:55, i la tercera ha estat Anna Fernández amb 01:35:52.| La prova de 10km ha estat pel Rodrigo Torres, del club CA RUNNERS TARRAGONA, que ha aconseguit un temps de 00:33:56. La segona i tercera posició ha estat més disputada ja que el segon classificat, Raúl Gómez, del club Evasion Running Reus, trepitjava la catifa de cronometratge de l’arribada amb un temps de 00:34:02, només escasses centèsimes abans que el tercer, Jorge de Andrés Sánchez, del CA Tarragona, que marcava un registre de 00:34:10. A la prova femenina, la campiona dels 10km ha estat Carla Bertos, del CA RUNNERS TARRAGONA, amb un temps espectacular de 00:35:36, amb molta diferència de les seves seguidores, la seva companya d’equip, Sara Loher (00:40:36) i Carolina Menendez de l’Esportiu Penedès (00:40:41). Les pistes d’atletisme han estat el lloc escollit per a la sortida i arribada de la prova, convertint-se en una gran festa del Running, on s’han donat cita tant els corredors com a familiars i amics. Per primera vegada la mitja marató ha tingut lloc íntegrament per la ciutat, amb un circuit urbà i ràpid. Desprès de la sortida dels adults han començat les curses infantils, on els més petits han pogut gaudir d’un recorregut plànol i senzill, dintre de les mateixes pistes d’atletisme. El lliurament de premis ha estat presidit per diferents autoritats públiques, l’alcalde del Vendrell, el Sr. Marti Carniser, la Delegada d’Esports de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Gemma Solé i el Regidor d’Esports del Vendrell, el Sr. Sergi Teruel. Running Solutions, empresa organitzadora de la prova, agraeix la confiança dipositada en l’esdeveniment per part de tots els participants, voluntaris, institucions i patrocinadors, els qui han fet possible que la Mitja Marató del Vendrell hagi estat un èxit de participació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.