La Cursa de Castellar de la Ribera t’espera per sumar esforços en la lluita conta el càncer.

0
396

Els fons recaptats es destinaran íntegrament a la FECEC per contribuir a la lluita contra el càncer
La Cursa de Castellar de la Ribera posarà punt i final al Circuit de l’Obaga el pròxim el 13 d’octubre
El pròxim 13 d’octubre tindrà lloc la darrera Cursa del Circuit de l’Obaga a Castellar de la Ribera, municipi situat a la comarca del Solsonès. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de caire benèfic que pretén sumar esforços en la lluita contra el càncer. | Els fons que es recaptin es destinaran íntegrament a la FECEC (Federació d’Entitats Contra El Càncer) per donar suport a la seva tasca en la lluita contra el càncer i al desenvolupament de programes de prevenció, investigació i ajuda als malalts de càncer i als seus familiars. La Cursa de Castellar inclou dues categories: una Mitja Marató (21 Km) i una Cursa de 13 km. El recorregut transcorrerà entre corriols, pistes forestals i trialeres, endinsant-se al bosc solsoní per travessar paisatges de gran riquesa natural. A més, els acompanyants podran gaudir d’una visita guiada per la Necropolis de Llor, així com també d’un espectacle de màgia que farà les delícies de grans i petits. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Castellar de la Ribera, amb la col•laboració de Rural Sport i ACTN3 (Associació per a la promoció i difusió de l’esport). La inscripció individual a la cursa té un cost de 12 euros, en els quals s’inclouen una samarreta tècnica, avituallament sòlid i líquid i bossa del corredor. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer a través de la FECEC. Tothom qui ho desitgi es pot inscriure a través de la pàgina següent: Cursa de Castellar de la Ribera http://www.finixer.com/3-circuit-de-l-obaga-de-castellar-de-la-ribera-2013. També es pot consultar tota la informació de la cursa a través de la pàgina web: www.obaga.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.