La Cursa de Castellar de la Ribera t’espera per sumar esforços en la lluita conta el càncer.

0
301

Els fons recaptats es destinaran íntegrament a la FECEC per contribuir a la lluita contra el càncer
La Cursa de Castellar de la Ribera posarà punt i final al Circuit de l’Obaga el pròxim el 13 d’octubre
El pròxim 13 d’octubre tindrà lloc la darrera Cursa del Circuit de l’Obaga a Castellar de la Ribera, municipi situat a la comarca del Solsonès. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de caire benèfic que pretén sumar esforços en la lluita contra el càncer. | Els fons que es recaptin es destinaran íntegrament a la FECEC (Federació d’Entitats Contra El Càncer) per donar suport a la seva tasca en la lluita contra el càncer i al desenvolupament de programes de prevenció, investigació i ajuda als malalts de càncer i als seus familiars. La Cursa de Castellar inclou dues categories: una Mitja Marató (21 Km) i una Cursa de 13 km. El recorregut transcorrerà entre corriols, pistes forestals i trialeres, endinsant-se al bosc solsoní per travessar paisatges de gran riquesa natural. A més, els acompanyants podran gaudir d’una visita guiada per la Necropolis de Llor, així com també d’un espectacle de màgia que farà les delícies de grans i petits. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Castellar de la Ribera, amb la col•laboració de Rural Sport i ACTN3 (Associació per a la promoció i difusió de l’esport). La inscripció individual a la cursa té un cost de 12 euros, en els quals s’inclouen una samarreta tècnica, avituallament sòlid i líquid i bossa del corredor. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer a través de la FECEC. Tothom qui ho desitgi es pot inscriure a través de la pàgina següent: Cursa de Castellar de la Ribera http://www.finixer.com/3-circuit-de-l-obaga-de-castellar-de-la-ribera-2013. També es pot consultar tota la informació de la cursa a través de la pàgina web: www.obaga.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.