EL CORREBARRI 2013 JA SUPERA ELS 3.500 INSCRITS

0
469

La segona edició del CORREBARRI, la cursa popular de 10 quilòmetres que enfronta a corredors del 10 districtes de Barcelona, ja ha superat el número de participants de la primera, que va comptar amb 3.300 atletes. Aquest divendres 4 d’octubre a falta de 4 jornades per tancar les inscripcions a la pàgina web de la prova www.correbarri.com (es tancaran el dia 7 d’octubre a les 23:59h), ja hi ha més de 3.500 esportistes que han decidit competir el 13 d’octubre defensant els colors del seu Districte en un circuit molt ràpid i planer pels principals indrets de Ciutat Vella i del Port de Barcelona.| El fet diferencial d’aquesta cursa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada pel CN Atlètic-Barceloneta i per Gaudium Sports, és que els corredors, a més de tenir una competició individual contra el crono, també ho faran defensant els colors d’un equip, el del seu Districte, una diferència marcada pels colors de les samarretes dels participants. L’equip guanyador, i que succeirà a Sant Martí al palmarès, serà aquell que aconsegueixi una menor puntuació amb la suma dels llocs a la línia d’arribada dels seus primers 35 primers homes i les 15 primeres dones. El CORREBARRI 2013 també compta amb la participació especial dels padrins de cadascun dels equips, uns barcelonins arrelats als seus respectius districtes, com ara The Mamzelles (Ciutat Vella), Mónica Palenzuela (Eixample), Laura Ester (Sants- Montjuïc), Joan Maria Pou (Les Corts), Viran Morros (Sarrià-Sant Gervasi), Àlex Castells (Gràcia), Sergi Mas i Pep Marí (Horta-Guinardó), Nacho Cáceres (Nou Barris), Blai Rodríguez (Sant Andreu) i Albert Español (Sant Martí).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.