Cursa atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”

0
308

El proper dia 3 de novembre celebrem una nova edició de la Cursa atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”. Portem un molt bon ritme d’inscripcions tant on-line, com presencials. Us recordem que com ja es tradicional abans de la cursa gran, es faran les dues curses de promoció. A les 11 hores del matí hi haurà un show del Ronald Mcdonald, i a la zona de l’arribada una performance a càrrec de les Team Stars. No badeu, ni espereu a l’hora d’inscriure-us, perquè fareu tard, ja que el dia de la Cursa no es faran inscripcions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.